Login
Register
Начало

Любознателно

любознателният блог

Платформата за наблюдение на Бурж Халифа в Дубай

Най-високата сграда в света е Бурж Халифа в Дубай.

Абсолютно всеки, който пристига на почивкав Дубай е склонен да я посети и няма начин да не забележи най-високата сграда в света. Това е разбираемо.

Как да стигнем до палуба за наблюдение на Бурж Халифа

Входът за платформата се намира в най-големия мол ОАЕ - Дубай Mall. Входът е на приземния етаж.

Сравнете Бурж Халифа с други високи сгради

Елате с билет за вход и не забравяйте да премине багажа през детектор за метал. Тунелът с ескалатор, по стените показва видео на Бурж Халифа. По пътя към него ще откриете и голямо разнообразие от снимки и информация за най-високата сграда, нейното изграждане и хората, които са взели участие в него, а също така ще се возите на ескалатора през малък тунел, стените, на който ще покажат различни видеоклипове свързани с Обединени арабски емирства, в Дубай.

С покачването на асансьора в Бурж Халифа ще видите красива светлинно шоу. В далечината може да забележите много други високи сгради, луксозни хотели и супер луксозния хотел atlantis.

Бурж Халифа Баска и ви предоставя общ преглед на най-високата сграда в света на 360 градуса.

Половината от тази област е почти на открито, а другата половина - в стая.

Защо почти? Защото няма покрив, но стените са много високи (което е разбираемо). Все пак, има пукнатини в стените, където можете спокойно да се придържате с ръка.

Всеки дошъл на екскурзии в Дубай смята, че изживяването си заслужава посещението, въпреки, че не на всеки такава височината се отразява много комфортно.

От всичките 700 метра, може да очаквате да зърнете красивата природа и самото осъзнаване, че сте в Дубай ще озари настроението ви. За да реализирате тази ваша мечта, не забравяйте предварително да разгледате всички оферти.

Изберете точния хотел за вашата ваканция.

Научете повече и за сафари в Дубай.