Всичко, което трябва да знаете за дамската чанта

Как да изберем дамска чанта

За да изглеждате добре и да се носите удобно, чантата трябва да отговаря на 100% от цената. За това ще ви помогнем да направите избор, сред разнообразието от модели и да намерите точно вашия идеален аксесоар.

Как да изберем кожена чанта, научете сега с любезното съдействие на магазини: зое-топ.com.

 

Как да изберем дамска чанта за всеки ден

Имаме няколко изисквания към ежедневните аксесоари: удобство, универсален външен вид и, разбира се, издръжливост. Желателно е и тя да е на мода, но много момичета се съгласяват на непринудената версия класиката, основното е, че изглежда добре с повечето неща, които обикновено се носят.

И така, етикетът на женската галантерия изисква две основни чанти - първата е черна, втората е кафява. И двете трябва да са без декор, правоъгълни или трапецовидни (твърди или меки).

Логично е, че черният вариант е подходящ за всичко, а кафявият, днес модерен коняк или шоколадов нюанс подхожда с кафяви обувки, колан и дрехи в топли цветове. Кафявото без цвят е задължително условие за момичета, които носят палто от овча кожа, докато коженото палто винаги изисква черно.

Третата чанта в гардероба ви трябва да е бяла, за лятото или съчетана със снежно-бели зимни ботуши. Ако заложите на цветната чанта и обувките, бъдете внимателни с нюанси на бялото. Има голяма разлика от тон до тон.

Естествено, за истинските фенки на модата това не е достатъчно. Затова и производителите на дамски чанти създават ежедневни модели във всякакви цветове.

Как да изберем чанта, ако искате да сте в  крак с модата

Опитайте се да направите всекидневния си аксесоар или сдържано продължение на ярко облекло, или единствен акцент на обикновен ансамбъл. Така може успешно да комбинирате:

Сини дънки с червен пуловер, кецове и синя или сива раница;

Черен клин с черна пола тип молив, с тъмно палто и алена чанта.

С подобни комбинации ще победите необичайния цвят и ежедневна чанта ще се открои!

 

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.