Елементи, подходящи за кухнята

В тази статия ще споделим с вас няколко идеи за кухнята за това как може да спестите място и да организирате кухненските си съдове.

Елементи, подходящи за кухнята

Тавата за прибори в горното чекмедже - това е много удобно решение, защото вашите уреди винаги ще са на едно място, също затворени и ако е необходимо, може бързо да ги извадите.

Може да си купите обикновена силиконова или пластмасова тава и ако тя не отговаря на размера на вашето чекмедже, може да я отрежете.

Пластмасови разделители за буркани и контейнери

Използвайте ги, за да организирате пространството в чекмеджето. Бурканчетата и другите контейнери ще бъдат фиксирани на едно място, дори когато чекмеджето е извадено. Такива разделители са много функционални, защото ако е необходимо, може да промените тяхното местоположение, както желаете.

Подвижна основа

Невероятно функционално място за съхранение не само на тесни кухненски прибори, но и на зеленчуци. Може също така да уредите място за купата на вашия домашен любимец. Въпреки това, не поставяйте купа с вода. Такава трябва да е на достъпно място.

Стелажи за кърпи в кухненски шкафове

Много удобна опция, защото кърпа винаги е на едно място и изобщо не пречи. Може да прикрепите стелажите за кърпи или просто куки, както от вътрешната, така и от външната страна на кухненския шкаф.

Рафтове

Това устройство е подходящо за всичко - сега почти всяка кухненска посуда има отвор за окачване. Ястията няма да заемат място във вашите шкафове или на масата и в същото време винаги ще бъдат под ръка.

Използвайте цялата си изобретателност, за да ви е удобно и уютно в кухнята. Тогава вашето настроение ще е в най-добрия случай, а ястията ще се окажат още по-вкусни!

Източник: www.чистота.com.

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.