Идеи за удобство в кухнята

Кухнята е много важно място в къщата на всяка домакиня. Ето защо е необходимо пространството в кухнята да е правилно организирано, нищо да не пречи и всичко, което ви е необходимо, да е под ръка. И, разбира се, ако искате повече място, защото в кухнята понякога има толкова много важни неща, че дори няма къде да се готви, планирайте почистване на апартамент с отпадъци в София.

 Осветление за горните шкафове

Обикновено в кухнята е инсталирано само общо осветление, но при готвене затъмняваме светлината и често не виждаме продуктите добре. Това не е много удобно. Има просто решение: поставете осветлението под горните шкафове и вашият процес на готвене винаги ще е добре осветен. Подсветката ще добави не само функционалност, но и комфорт на вашата кухня.

Фолиото като защита, срещу замърсяване

Ако знаете, че празниците предстоят и имате много да готвите и не искате да миете кухнята, след това, тогава фолиото ще ви помогне. Може да фолирате пространството близо до печката и дори самата печка. Въпреки това, не фолирайте електрическите печки.

Стойка за хладилник от тавата за яйца

Бутилките със сосове са по-удобни за съхранение с главата надолу в хладилника, така че да не чакате и да разклащате опаковката, чакайки съдържанието да излезе. Но как могат да се съхраняват, ако паднат при отваряне на вратата? Ето решението! Вземете частта от тавата за яйца, в която има вдлъбнатини и поставете бутилките там. Сега всички сосове ще бъдат на едно място.

Магнитна лента за ножове

Много е удобно да съхранявате ножовете по този начин. Първо, винаги знаете къде се намират. И второ, ножовете са винаги под ръка по време на готвене.

Място за капаци от вътрешната страна на шкафовете

Удобно място за съхранение на капаци. За да организирате закопчаването, може да използвате закачалка за кърпи или просто куки.

Споделете своите трикове и идеи за кухнята, така че другите домакини да могат да вземат под внимание!

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.