Боядисване на стъкло

Преди по време на сватби, винаги се е сервирало в сервизи от пищно украсени чаши, купи, чинии. На пазара не е имало голямо разнообразие в избора, така познатите комплект по рафтовете на шкаф е често са присъствали и у съседите или приятелски семейства. Радостта от „наследствени сервизи“ не е достатъчна. Но младият художник на стъкло показа, че дори приборите за маса могат да са великолепен подарък.

Днес рисуването на стъкло не е само хоби, всяка творба може да се превърне в произведение на изкуството. Вече с любопитство се питате как? Нека ви разкажем:

Боядисани стъклени съдове

В работата художникът използва топлоизолационна боя, която не се страхува от високи температури. Чаши и чинии престават да бъдат обикновени, те стават уникални.

Малко вероятно е някой да се откаже от прекрасен комплект халби, например. Дори пиенето от такива ще е удоволствие.

Невероятните чаши ще разкрият вкуса на всяка напитка, а стъклените свещници ще добавят романтика към най-обикновената вечер.

Но дори и да ви е трудно да изненадате с ястия, тези оригинални висулки със сигурност ще привлекат вниманието. Боядисването на стъкло по чаши, чинии, купи и вази е необяснимо изкуство.

Дори Нова година може да е с чудни играчки. Стилни боядисани топки ще украсят вашето коледно дърво и ще му придадат индивидуалност. Може и сами да опитате да изрисувате няколко стъклени фигурки. Отключете въображението си  действайте.

Боядисването на стъклени съдове е много старателно и изисква умения. Но една техника няма да е достатъчна. Само нещата, направени с любов, предизвикват възхищение и наслада.

Тук може да видите и услуги по: Извозване на стари гуми от адрес.

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.