Уравнението с три неизвестни е цялата истина за кремовете

Мислите, че знаете всичко за любимия си крем. Но кой измисля идеи, имена, как се създава нежно чудо? Това е уравнение с три неизвестни.

Цялата истина за кремовете

X - раждане на крем

Малък буркан със снежнобяла субстанция е резултат от дългогодишна работа на хиляди специалисти и най-обикновените жени: като вас и мен го употребяват. Научете: Как да познаваме нуждите на кожата и ще може да изберете сами своя крем за лице. Всеки ден стотици дами идват в тестващия център в Париж и говорят, кой крем мечтаят да опитат и как той да ги направи красиви и неустоими.

„Кремът трябва да овлажнява добре и да има лека текстура“. Той трябва да „предотвратява появата на нови бръчки“; „... и изглажда старите“; „Важно е да е универсален: ден и нощ“ ... Всички желания се изпращат до маркетинговия отдел, където, специалистите изучават възможностите на новите технологии и анализират откритията в областта на козметологията. След това служители на изследователската лаборатория, съставят формулата за бъдещия крем. Те са свързани с процеса. Тайната й е внимателно пазена. Разработките се съхраняват в сейф и се транспортират в случай с комбинирани съставки.

След това кремът се връща в Центъра на „идеологическите вдъхновители“. По-нататъшните събития могат да се развият, според два сценария: ако има коментари по крема, той се изпраща за преразглеждане. И ако получи „отлична оценка“, марката отива в производство. Това означава, че след година ще го видим по рафтовете.

Y е тайната на името

„Доброто име е почти половината от търговския продукт“. Това е написано в мъдрите книги за маркетинг. Няма да купите антицелулитен продукт, наречен "Портокалова кожа" или "Блестяща плешива глава", за коса. „Името“ на крема трябва да бъде изразително, тоест да отразява неговото действие. Например, крем, който изпълва кожата с енергия, се нарича Energy Move, а лечението против бръчки се нарича Anti Age или No Age (от думите „против стареене“ или „няма възраст“). За да се разбере, колко добре е избрано името, се провежда уличен изпит.

Z - кой е измислил това?

"3 в 1" - идеята на заетите жени

Те са уморени да отделят ценни сутрешни минути за:

1. Измиване

2. Тонизиране

3. Защита и хидратация

 ... А да носите десетина буркана със себе си, по време на командировка не е много удобно.

Благодарение на бизнес жената, използваме универсални инструменти, които изпълняват няколко функции едновременно.

Повече за вечната козметика, натуралните продукти и още редица полезни съвети, дадени ни под формата на увлекателни статии, търсете на адреса на interpolezno.com.

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.