Как да създадете стил хай-тек в апартамента

Има много начини да промените стила в апартамента. Едни от тях не изискват много усиля, други са свързани с големи реформи. Сега ще ви представим стилът с високотехнологични иновации. Възможно ли е сами да създадете дизайн в апартамент?

От bulkom.com получихме някои полезни съвети, насоки и препоръки.

Е, нека си представим как трябва да се постигне всичко. Решението за проектиране на едностаен апартамент в стил хай-тек например изисква следните промени:

• Стилът и дизайнът на апартамента са измислени до най-малките детайли. Използвани са най-съвременни материали и нови технологични процеси.

• Таванът е изработен от гипсокартон на много нива с вградени светлини.

• Стените са висококачествени, завършени от висококвалифицирани специалисти и боядисани в студен нюанс на светло сиво с лъскав блясък.

• Пространството е ясно определено от зона. В зоната за гости бяха използвани огледала за визуално разширяване на пространството. Банята е разделена на зоната за почивка и зоната за гости.

• Осветление, направено на тавана и по стените. Точкови светлини за допълнително зониране на пространството, скрито под панела.

• Кухнята в този проект служи като хол. В кухнята са вградени многофункционални мебели. Рафтове и капаци са изработени от стомана. Цветовата схема на кухнята е метално сива. Кухненско обзавеждане - бяло със студен блясък. Столовете са бели, пластмасови. Трапезната маса е стъклена, върху метална рамка. Кухнята използва осветление за хранене и работни помещения.

• Мека мебел в хола – за нея се изисква да е проста и удобна. Тапицерията на диван и столове може да е имитация на кожа с бял цвят. Шкафовете да са вградени, многофункционални. На стената може да окачите черно-бели снимки в метални рамки. Масата за кафе да е от стъкло. Осветлението светло, с хладка сянка. Полилеят прикрепен към тавана, окачен, модерен.

• Подовата настилка в хола е килим, бял с черни геометрични мотиви.

• В зоната за спане, леглото е правоъгълно, възможно най-удобно. Завършено с хромирани елементи. На стената са поставени стъклени рафтове със скоби. Осветлението е меко, ненатрапчиво. Прозорците имат тъмни сребърни щори. Цветовата схема на спалнята е изработена в светлосив тон. Таблата е боядисана в светло сиво-пясъчен нюанс. Нощното шкафче е бяло. Шкафът е просторен, малък. В близост до леглото поставете мек килим.

• Подовете може ад са в тъмно сиво, лъскаво.

• Прозрачните стелажи са използвани като прегради между спалнята и жилищната площ.

• Апартаментът е оборудван с различни технически новости. Това е система за поддържане на жилища за контрол на климата, филтри за пречистване на водата, индукционна печка. При проектирането на едностайни снимки в стил хай-тек всеки елемент трябва да бъде на своето място.

Високотехнологичен апартамент - това е максималният комфорт и функционалност с минимум детайли в интериора. За да го постигнете и вие в своя дом, организирайте почистване с извозване на всичко излишно. Вижте за цени по извозване на стари мебели в София.

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.