Къща под наем в София – районите около Витоша!

Какво можете да намерите на www.ues.bg?

 

Къща под наем в София, в района около планината Витоша и уникалните й възможности за зимен и летен туризъм. Когато говорим за наемането на луксозен дом, още повече къща, говорим за определени изисквания на наемателите и определени екстри предлагани от наемодателите. Кварталите в района на Витоша претърпяха огромно развитие и предишният им статут на вилни зони или на аристократични средища значително се измени.

Днес те са модерни предградия на столицата, ако можем така да ги наречем и в тях се обособиха редица затворени луксозни комплекси, където да закупиш или наемеш луксозни къщи или луксозни апартаменти. Освен това предприемачите инвестираха в изграждането на луксозни модерни квартали от нов тип в рамките на старите Витошки квартали, където еднофамилни къщи се простират с прилежащи широки зелени площи, изникват пищни резиденции и дори мини-палати с градини, басейни и фонтани.

Кой може да ви предложи подобен лукс на високо ниво? Няма спор това е лидера на българския пазар за луксозни имоти - Unique Estates и уникалната му онлайн платформа www.ues.bg!

Къща под наем в София – предложенията за лукс и простор в кварталите на Витоша планина и околностите

Столицата е определено генератор на бизнес, на добър начин на живот, развитие и успехи в кариерен и личен план. Животът там е доста по-различен от малките населени места в страната и предлага възможности за светски начин на живот, който сме виждали само в списанията и филмите. Когато говорим за луксозни къщи под наем, говорим за големи и светли разгърнати площи, за различни по големина зелени и пищни градини, за характер в интериора, за модерни иновации и още редица стандартни екстри присъщи на богатата класа.

Ако сте чужденец или заможен българин наемането на лятна лукс къща у нас няма да ви е излишно. Наемането на луксозни къщи в близост до Витоша за зимен туризъм, също е опция. Така например една примамлива дестинация за къща под наем в София се оказва Панчарево. Квартала на столицата е по отдалечен от центъра, но има бърз достъп до него. Можете да се възползвате от статута му  на балнео курорт и да наемете дори къща на брега на язовир Искър, където да се порадвате на уникалните гледки, тишината и пълноценната почивка (можете да потърсите и само парцел за бъдещи начинания). Подобни луксозни къщи притежават добре аранжирани градини и зелени площи. Намират се на първа линия във вилната зона на язовира, предлагат частни басейни, барбекю, интериор в изискан италиански стил с дизайнерски мебели. Има опция за ползването на камина, а столицата е на една ръка разстояние. Доверете се на Unique Estates за къща под наем в София, която ще ви даде хиляди възможности за почивка, отдих или работни срещи. Посетете сега www.ues.bg и изберете качествената консултация за луксозни имоти!

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.