Транспорт и изхвърляне на хладилник

Транспортирането и изхвърлянето на стар хладилника може да се окаже необходимо при покупката на нов. За преместване в ново място на пребиваване - в частна къща или апартамент, с офис местене или преместване на част от имота, както и при изхвърляне за рециклиране на оборудването.

Специалистите на нашата форма в най-кратки срокове ще транспортират хладилника до ново място и ще го рециклират при благоприятни условия за вас. Обръщайки се към нас, получавате високо ниво на обслужване и индивидуален подход. Наред с това може да поръчате всякакви услуги за опразване на къщи с отпадъци.

Транспортът на хладилник е важен, защото става дума за много крехка техника, чието транспортиране изисква специални грижи. За да подготвите хладилника за транспортиране, трябва да бъде напълно изпразнен и размразен, да извадите всички рафтове и да го изключите от електрическата мрежа.

За да избегнете повреда на вратите и компресора, трябва да бъдат фиксирани с лента или специална лента. Преместването, натоварването и директното транспортиране на хладилника ще изискват включването на специално оборудване и товарни автомобили с определени параметри.

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.