SEO модули

За да разберете част от работата на един сео специалист е добре да имате поглед над някои инструменти и SEO модули, които се използват. Ето и част от по-важните неща:

1. "Оптимизиране на филтърните страници" – това ви позволява да оптимизирате всички филтърни страници. Има режим на автоматично генериране, според предварително зададените правила за създаване на мета маркери.

2. "SEOhide"  помага за правилното разпределение на теглото на страниците и скриване на нежеланите от търсещите роботи. Модулът може да обработва динамични елементи на шаблона: връзки към сортиране, връзки към броя продукти на страницата, динамични връзки към категории страници. Разработката позволява да избирате шаблон за продукция на стоки, като се има предвид страницинирането.

Модулът работи добре при онлайн магазини с 120 000 продуктови артикула и над 600 категории. Всичко е кеширано и няма ненужни натоварвания за сървъра.

3. "Персонализиране с H1"  - това помага за страницата на категорията продукти и да се оптимизира страницата за категории за търсачките, като H1 води до стойност, различна от името на категорията.

4. "Кратко описание на стоките" - този модул автоматично генерира кратко описание на продукта въз основа на неговите зададени и попълнени характеристики (имена и стойности). Той е много подходяща характеристика за големи каталози.

5. "Многобройни описания на категории" - модулът е предназначен за популяризиране на съдържанието и подобряване използваемостта на категориите страници. Разработката позволява да създавате разширени структурирани заглавки и споделени информационни блокове на страница от категория.

6. "Управление на индексирането на страниците" - модулът е предназначен да подобри качеството на SEO търсещите машини за сайта, като изключи така наречените технически страници от него, както и страници с параметри. Те не носят семантичен товар за потребителя.

7. "SEO оптимизация на страници с маркери" - модулът позволява да добавите всички необходими SEO-атрибути на страницата с маркери и да направите "красиви" страници по отношение на оптимизацията на търсачките.

8. "Разширена карта на сайта" - карти на сайта, изображения и други елементи в съответствие с изискванията на Google и Yandex са чудесна форма на филтри.

9.  "Оригинални текстове " – те автоматизират процеса за авторство на текстове в Yandex и Google. Това означава, че ако някой използва текст от вашия сайт, търсещата машина ще може да разпознае плагиатството.

10.  "Разширени мета тагове по шаблони" автоматично генерира мета маркери за категории страници, продукти. В резултат на това получавате привлекателни и лесни за кликване отзиви за търсене.

11.  "Автоматично създаване на тагове ALT и заглавие за продуктите" - модулът ще предписва мета маркери за снимки на страници въз основа на имена на продуктите. Тази полезна функция ще позволи на изображенията на сайта да бъдат класирани в търсачките за целенасочени заявки.

Всички тези модули постоянно се модернизират и разширяват с нови инструменти.

Наемете eXtremeSEO за повече професионални успехи.

 

 

 

 

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.