Модни женски манекени и обувки

 

Модата за практичност направи невероятно популярни удобни и леки женски манекени, които идеално се топят в студено и ветровито време. Тези комфортни ботуши перфектно съчетани с палто от овча кожа, памучно яке и къса палто от овча кожа. Пълнителят може да бъде естествена или изкуствена кожа. Dyutiki с изкуствено топло затопляне при -20 ° C, а за тридесет градуса под нулата е по-добре да си купите ботуши с естествена кожа. Гумената патица на Dotiki може да се носи с дънки, спортни панталони или плътни чорапогащи. Дютики с висока ботушка могат да се носят със скъсено палто и плетена рокля.

Най-често крепежът в котлите е велкро. Понякога вместо това може да има светкавица или шнур. Всъщност, всеки крепеж е не само функционален, но и декоративен елемент. Дизайнерите предлагат манекени с малък страничен цип или с цип на предната част на целия ботук. Закопчаването може да се използва като допълнителен крепеж. Разположена на върха, тя ви позволява леко да издърпате тази част, ако е необходимо.

Друга особеност на зимните дупери е козината. Той не само затопля в студа, но и украсява горната част на вала. Такъв декоративен елемент няма да остане незабелязан. Дютики без козина могат да бъдат скрити под панталони или, обратно, да ги пъхнат в панталони или здрави дънки. Почти е невъзможно да се прави разлика между естествена кожа и изкуствена кожа. И изборът на този или този пълнител зависи от дебелината на вашия портфейл.

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.