7 лесни идеи за приятни миризми в дома

Тези съвети ще ви създадат усещане за комфорта, който ще искате. С тях може да чувствате дома си приятно и приветливо място.

Ние всички знаем, че миризмите не е необходимо да се скрие и за премахването й трябва да се замислим. Един от начините е да не забравяме боклук, мръсни чинии, развалени зеленчуци или мокри обувки в коридора? Това е така, защото те донасят неприятната миризма.

Сега е времето да създадете приятна атмосфера в дома. Ние ще ви помогнем това да стане без много усилия. Разбира се няма да препоръчваме скъпи ароматизатори за въздух. По скоро обърнете внимание на следните:

Научете за някои видове почистване на домове с фирми:

Почистване на мазета и тавани: http://hamalski.com/pochistvane-na-mazeta-i-tavani-s-bratan-hamalski/. Това ще ви избави от застоялата миризма на мухъл и стари неща.

Почистване след смърт: http://obshtini.com/sled-smurt-sofia/. За него говорим, когато жилището е било обитавано дълго време от самотен, възрастен или беден човек. След като смъртта е настъпила, тялото е започнало процеси на разграждане. Тогава миризмите са повече от вонящи.

Почистване на дворове: http://xn--80adblldd9aggijdu.com/%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5/. Това по никакъв начин не е свързано с неприятни миризми, а по-скоро тежка физическа работа, с която най-добре се справя екип на фирма.

Един бърз начин да се освежи въздухът в дома е с вода и резен лимон или грейпфрут. Добавете любимите билки - мента, лавандула или розови цветове. Не затваряйте капака. Къщата е изпълнена с мек приятен аромат. Този метод е подходящ, когато искате да се настроите за парти или се стягате за романтична вечеря. Ако преди сте приготвили храна, разбира се, първо трябва да се проветри за отстраняване на миризмите.

Поставете ароматни свещи

Восъчните свещи могат да поемат миризми. Поставете една свещ в килера с дрехи или чекмедже с бельо. Тъканта поглъща вкусовете, а вие всеки път, получавате лека приятна миризма.

Идея за баня и не само

Ако не можете да намерите в продажбата свещи с любимия си миризма, може да си купите ароматерапия с масла и да ги прилагате върху памучен тампон, за предпочитане топка памук. Една малка ваза или сладоледени купички с ароматни топки памук, подходящи за всяка стая в дома ви, независимо дали е с баня или всекидневна.

Освежители за въздуха в кола

Може да използвате освежители за въздуха в кола, дори във вашия дом. След това цялата стая ще бъде изпълнена с ненатрапчив аромат. Може да включите и вентилационните отвори в банята или в кухнята. Те служат за извличане на въздуха, така че голяма част от миризмата просто ще излети в тръбата.

Стайни амортизатори

Ако искате да се грижите за цветя, можете да сложите на перваза на прозореца ароматни растения като мушкато, арабски жасмин, евкалипт, гардения или кубинска риган. Те осигуряват приятна миризма на къщата!

Включете фурната

Няма нищо по приятно от аромат на прясно печене. И не трябва да се измисляте нещо сложно. Прости ролки канела, пакетчета ванилия в торта и имате готов микс или бисквитки с банан. Те ще изпълнят дома ви с топлина и уют. Ако не ви харесва да готвите ще се притекат на помощ на замразено бутер тесто. Просто поръсете Размразеният лист от тесто със захар и канела. Печете се в продължение на 10-15 минути при температура от 200 градуса. В допълнение към по-приятна миризма в къщата, тези непретенциозни аламинути също са и много вкусни.

Съхранявайте пресни листа, букети и не само

Тук всичко е просто. Ако миете филтрите на климатик, чаршафи и завивки ще получавате максималното количество свежа миризма. Наред с това всички батерии ще бъдат унищожени. Ароматът ще навреди повече на тях, а наред с това ще оставя свежа диря. Така всеки път, когато отворите вратата на кабинет, гардероб, шкафове чекмеджета от тях ще струи свеж и приятен аромат. Това ще запълни стаята с нова порция свежест.

 

 

 

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.